Udstilling skaber nysgerrighed - Dybkjær, Ane (Stenomusen, 2023)
I foråret 2023 gennemførte praktikant i museologi Ane Dybkjær en brugerundersøgelse af udstillingen Det nysgerrige menneske. Her fortæller hun om sine metoder og vigtigste resultater.