Hvad skal det til for? - Lauridsen, Kamma (Stenomusen, 2023)
Ja, det kan man jo fristes til at spørge sig selv om, imens vi afmonterer 10 forskellige farver garn på fem væghængte væve. Hvad er lige den dybere mening her?