Heldig eller dygtig? Röntgen i et videnskabshistorisk perspektiv - Arnsberg, Camilla Beer (Stenomusen, 2023)
Den 10. februar 2023 var det 100 år siden, opdageren af røntgenstrålerne døde. I den anledning bragte fagbladet Radiografen i februar 2023 et interview med museumsinspektør Hans Buhl. Stenomusen har fået lov til at gengive artiklen, som er skrevet af redaktøren for Radiografen, Camilla Beer Arnsberg.