Sommer på Science Museerne - Eiserhardt, Signe; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2023)
Tag familie og venner med på Steno Museet og i Væksthusene i skolernes sommerferie, hvor vi har scienceaktiviteter både ude og inde. Få også et smugkig indenfor i det nyrestaurerede Ole Rømer-Observatorium.