Ny museumsinspektør - Olsen, Charlotte Trolle (Stenomusen, 2023)
Den 2. januar 2023 begyndte astrofysiker og videnskabsformidler Ole Eggers Bjælde som museumsinspektør og fagleder for Ole Rømer-Observatoriet med særligt fokus på astronomi og astrofysik.