Aarhus Universitets Herbarium - Bergmann, Birgitte (Stenomusen, 2023)
Planterne i herbariet er en del af Science Museernes samlinger. Herbariet rummer mange videnskabeligt vigtige indsamlinger, og lige nu arbejdes der på at digitalisere indsamlingerne, så de kan blive frit tilgængelige for alle.