Jagten på det ukendte - Mikkelsen, Trine Bjerre; Frentz, John; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2023)
Undervandsrobotttter, specielle sten, dinoknogler og rumfartstræning for miniastronauter. I vinterferien på Steno Museet kunne man tage et hovedspring ud i det ukendte og blive klogere på science – fra rummet til Ishavet.