Ny formidlingschef - Olsen, Charlotte Trolle (Stenomusen, 2022)
1. december 2022 begyndte Ella Paldam som ny formidlingschef på Science Museerne. I den anledning fangede Stenomusen Ella til et lille, men dybdeborende, interview lige før starten på det nye job.