Brugerundersøgelse - Nielsen, Cecilie Linjordet (Stenomusen, 2022)
I foråret blev der lavet en brugerundersøgelse i udstillingen Videnskab er Lidenskab. Ønsket var at se om gæsterne opførte sig, som vi tænkte og ønskede, de ville.