Masser af aktivitet - Formidlingsafdelingen, (Stenomusen, 2022)
Ud over en masse besøg fra skoler har efteråret på Science Museerne bl.a. budt på naturvidenskab for piger, astronomi for lærere og en delvis solformørkelse for alle.