“Vi kommer alle ferier, hvor vi kan” - Frentz, John; Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2022)
Gæsterne strømmede ind på Steno Museet i efterårsferien til Mission X og kom ud i mange forskellige hjørner af naturvidenskaben. De styrede vilde robotttter, byggede kuglebaner, lavede små eksperimenter og tog på institutbesøg bag de gule mure på Natural Sciences.