Generalforsamlinger i Steno Museets Venner - Frentz, John (Stenomusen, 2022)
Onsdag den 23. marts 2022 blev der afholdt ordinær generalforsamling på Steno Museet. Og torsdag den 16. juni 2022 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling på Steno Museet med henblik på at få valgt en ny bestyrelse i henhold til den nyligt reviderede vedtægt.