Væksthusene får en vild baghave - Mikkelsen , Trine Bjerre (Stenomusen, 2022)
Bag Væksthusene ligger et område med dansk natur og danske naturtyper. Det kan se lidt rodet ud, men det er meningen. For området skal så vidt muligt afspejle den “ægte” danske natur i miniformat. Nu ændrer området navn fra ‘Danske Plantesamfund’ til ‘Væksthusenes vilde baghave’.