Samlingsarbejdet i 2021 - Buhl, Hans; Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2022)
Coronavirus satte også sit præg på samlingsarbejdet sidste år. Både i forhold til betingelserne for arbejdet, og hvad der blev indsamlet. Men året blev også brugt til en opdatering af Steno Museets samlingsstrategi.