Midt i en podetid - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2022)
Hundredvis af brugte vatpinde og testkit er bevaret for eftertiden. De fortæller om et ekstraordinært kapitel i universitetets knapt 100-årige historie.