Sigurd sang om naturvidenskab - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2021)
Det var en festdag på Steno Museet, da Sigurd Barrett torsdag 28. oktober 2021 lancerede sin nye bog Sigurd fortæller om naturvidenskab.