Science Museerne vinder museumspris - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2021)
Den internationale organisation af universitetsmuseer, UMAC, uddeler hvert år en pris til et universitetsmuseum for initiativer, som udmærker sig ved at være “excellente” og “innovative”. I år gik den til Science Museerne.