LEP – verdens hurtigste accelerator - Buhl, Hans (Stenomusen, 2021)
Steno Museets udstilling Det nysgerrige menneske rummer et afsnit, der handler om, at udforskningen af naturen ofte kræver særlige redskaber. F.eks. at man er nødt til at bygge nogle af verdens største måleinstrumenter for at studere stoffets mindste dele.