ScienceTakeaway rykker ud i sommerlandet - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2021)
Op til vinterferien blev Science Museernes AstroTakeaway udsolgt på godt 14 dage. Nu har museerne åbnet for endnu en naturvidenskabelig museumsoplevelse, som kaldes ScienceTakeaway.