StjerneSnack – en ny form for formidling - Frentz, John; Gadeberg, Julie Thiim; Jacobsen, Aase Roland; Sørensen, Frederik Würtz (Stenomusen, 2021)
Selvom vi er vant til at formidle astronomi til diverse klassetrin, blev vi nødt til at tænke ud af boksen for at formidle online i vinterferien til de familier, der havde købt vores AstroTakeaway-pose. Det har været en lærerig, sjov og hæsblæsende oplevelse at lave StjerneSnacks og prøve kræfter med en ny form for formidling.