En lille ting med stor virkning - Buhl, Hans (Stenomusen, 2021)
Steno Museet indsamlede i juleferien 2020 det håndgribelige tegn på den allerførste indsprøjtning af den meget omtalte og længe ventede coronavaccine på et plejehjem i Aarhus. Det førte til en ualmindelig medieinteresse.