Et hjerte af glas - Skydsgaard, Morten A. (Stenomusen, 2006)
Blodets kredsløb blev opdaget i renæssancen af den engelske læge William Harvey. Denne opdagelse vil vi i efterårsferien markere ved at byde på det andet forsøg i verdenshistorien, så vidt vides, på at forme menneskets hjerte, aorta og større kar i glas.