HIV, et hus og et jubilæum - Skydsgaard, Morten (Stenomusen, 2006)
AIDS har ikke tidligere været udstillet på Steno Museet. Et nyt afsnit med genstande fra både Danmark og Afrika aktualiserer museets afsnit om epidemiske sygdomme.