Natur i Teltet – et festfyrværkeri af eksperimenter og foredrag - Stald, Line (Stenomusen, 2006)
Natur i Teltet er et tilbagevendende arrangement, der finder sted på Rådhuspladsen i Århus Festuge den 3.- 9. september.