Donation fra Kort og Matrikelstyrelsen - Kjær, Bente (Stenomusen, 2006)
Mag. art. Bente Kjær var i efteråret 2005 ansat på Steno Museet til at registrere den store donation fra Kort og Matrikel styrelsen. Her fortæller hun om arbejdet.