Spørgsmål til videnskabsministeren - Meyer, Mette K.K.; Pedersen, Kurt Møller (Stenomusen, 2006)
Nedenstående læserbrev af museumsdirektør Kurt Møller Pedersen og museumsinspektør Mett e Kia Krabbe Meyer, Steno Museet, er trykt i Jyllandsposten 30. januar 2006. Der er i skrivende stund ikke modtaget noget svar.