Hvis Solen nu forsvandt… - Meyer, Mette K.K.; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2006)
Steno Museets vinterferie stod i Solens tegn. Der blev lagt op til solformørkelsen 29. marts med et hav af aktiviteter, der handlede om alt det, vi ved om Solen og alt det, den betyder for os.