Museumsbutik går online - Mikkelsen, Trine Bjerre (Stenomusen, 2020)
Museumsbutikken på Steno Museet og i Væksthusene er for dem, der gerne vil købe anderledes ting med et naturvidenskabeligt eller botanisk twist. Nu kan museumsindkøbene klares hjemmefra.