Ja eller nej til atomkraft - Møller, Nina Borgbjerg (Stenomusen, 2020)
Gennem de sidste par år har gæsterne i Steno Museets udstilling Det nysgerrige menneske kunnet give deres besyv til det overordnede spørgsmål om atomkraft. Under coronanedlukningen i foråret 2020 kikkede en museologisk praktikant nærmere på svarene.