Ørsted flytter ind - Greve, Linda (Stenomusen, 2020)
Fra januar 2021 åbner en flot vandreudstilling på Steno Museet. Emnet har vi allerede i huset, nemlig H.C. Ørsted og 200-året for elektromagnetismen. Udstillingen vandrer fra by til by og har allerede været på Rundetårn i København og på SDU i Odense. Nu er turen kommet til Aarhus.