Den binære kugleramme - Sørensen, Merete (Stenomusen, 2017)
Blandt de mange genstande fra Dansk Skolemuseum var der en speciel “kugleramme”, som museumsinspektør Hans Buhl siden hjemtagelsen har præsenteret ved et par NatCafeer på Steno Museet. Det har inspireret en af museets hyppige gæster, Merete Sørensen, til at skrive om kuglerammen.