Skou og forskerlivet - Skydsgaard, Morten A. (Stenomusen, 2016)
Science Museerne har fået 3 millioner kr. til en udstilling om forskerlivet og nobelpristageren Jens Christian Skou. Den skal åbne, når han fylder 100 år i 2018.