Livet i kælderen – døden i Vestafrika - Husted, Jenny Vijayarankan (Stenomusen, 2016)
Science Museerne ansatte pr. 1. maj 2016 en ny samlingsmedarbejder. Jenny Vijayarankan Husted skal arbejde med de medicinhistoriske samlinger, hvor hun bl.a. skal stå for registrering og organisering af genstande i samlingerne, dokumentation af genstande og arbejde med udstillingsrelaterede projekter. Her fortæller hun om sig selv og sit arbejde.