Hvor skal den plante nu stå? - Tommerup, Anders Stie (Stenomusen, 2011)
Steno Museet har projektansat biolog Anders Stie Tommerup til at placere planterne i de nye væksthuse. Her fortæller han om sig selv og opgaven.