Verdensbillederne vejes - Buhl, Hans (Stenomusen, 2011)
I Steno Museets udstilling om verdensbilledets historie kan man se et berømt kobberstik, som illustrerer en af de helt store videnskabelige diskussioner i 1600-tallet: hvor er universets centrum? Denne artikel kigger nærmere på billedet. Men først et rids af den videnskabshistoriske baggrund.