Sommeruge for børn på Aarhus Universitet - Kirkfeldt, Susanne Sindberg (Stenomusen, 2010)
Da Steno Museet i uge 26 holdt Sommeruniversitet for naturvidenskabelige nørder i 4.-7. klasse, var det en flok videbegærlige børn med højt humør og lyst til at eksperimentere, der besøgte museet.