Krop og etik - Skydsgaard, Morten Arnika (Stenomusen, 2010)
Steno Museet har fået to millioner kroner til en udstilling og et undervisningsmateriale om unges kropskultur. Men hvordan var det lige, at projektet kom til at hedde Kend din kropspolitik?