Tillykke med 50 “museår”! - Kromann-Andersen, Mary-Ann (Stenomusen, 2010)
Museumsassistent Mary-Ann Kromann-Andersen har i anledning af Stenomusens jubilæum læst sig igennem de første 49 numre og reflekterer her over indholdet.