Billedet på væggen – hvad er det? - Knudsen, Ole J.; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2010)
Søndag den 25. april 2010 fejrede Steno Museet Hubble-rumteleskopets 20 års jubilæum og indviede Den Magiske Planet.