Magneter, der husker - Buhl, Hans (Stenomusen, 2010)
En af Steno Museets centrale opgaver er at vise videnskabens betydning for vores hverdag. Derfor udstiller vi ikke blot videnskabsmændenes værktøj, altså de videnskabelige instrumenter. Vi viser også nogle af de teknologier, som videnskaben har ført til.