Hvem siger, at 7. og 8. klasser ikke synes, det kan være sjovt, spændende og lærerigt at besøge et museum? - Stald, Line (Stenomusen, 2009)
En sensommerdag venter en 8. klasse spændt uden for Steno Museet, da vi slår dørene op. De har alle medbragt notesblok og kuglepen, hvilket ikke er en selvfølge, når elever besøger museet.