Nye kasser fra De gamles Hjem - Kromann-Andersen, Mary-Ann (Stenomusen, 2009)
At åbne kasser med indkomne genstande, dvs. effekter, der er doneret til museet, er som at rejse ind i virkelighedens eventyrverden. En brunlig, let støvet flyttekasse ser i sagens natur ikke ser særlig spændende ud. Men den kan vise sig at indeholde “ting og sager”, som på mange måder støver historien af og åbenbarer en verden af glemt eller ukendt fortid.