Jydsk Medicinhistorisk Museumshave - Hansen, Anne Murmann (Stenomusen, 2020)
Steno Museets medicinske urtehave med sine helende og giftige planter var i sin tid på en lokalhistorisk rejse for at blive en del af museet.