Elektromagnetismen 200 år - Buhl, Hans (Stenomusen, 2020)
Udstillingen Det nysgerrige menneske rummer et lille afsnit om H.C. Ørsted og opdagelsen af elektromagnetismen. Her fortælles der lidt mere af historien om opdagelsen og ikke mindst dens baggrund.