Sommeren er fyldt med gode historier - Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2020)
Forestil dig, at lattergas engang var noget, man brugte som underholdning, og at operationer og tandbehandlinger foregik uden bedøvelse. Kik nærmere på et rigtigt menneskekranium, dyk ned mellem havets planter eller kom med ud i den dejlige og fredfyldte museumshave, hvor planterne stråler og dufter om kap. Fortællinger og oplevelser kommer langt omkring hele sommeren på Steno Museet fra 29. juni til 11. august.