En himmelmyte - , Andreas og Viktor (Stenomusen, 2009)
Sommeruniversitetet i år havde bl.a. fokus på stjernebilleder. Elever i 4. - 7. klasse tegnede stjernebilleder og iscenesatte deres egne himmelmyter, og vi bringer - tro mod forfatterne – en fantastisk fortælling af Andreas og Viktor.