Sommerferie med fantastiske fortællinger og eksotiske planter - Kirkfeldt, Susanne (Stenomusen, 2009)
I perioden fra 27. juni til 9. august kan man hver dag kl. 13.00 høre Sommerfortællinger på Steno Museet.