Politiets sprængstofhunde i aktion - Kirkfeldt, Susanne; Jacobsen, Aase Roland (Stenomusen, 2008)
I efterårsferien, fra 11. til 19. oktober, kunne man lege sporhund på Steno Museet eller se politiets sprængstofhunde i aktion.