Det bedste af det bedste - Skriver, Jens B. (Stenomusen, 2008)
Historiker Jens B. Skriver har i en periode studeret baggrunden for Steno Museets to store kikkerter. I denne artikel, som er den første af tre, fortæller han om den store Merz-kikkert og oprettelsen af Københavns Observatorium på Østervold.