Elektromagnetismens historie - Sørensen, Christian Bech (Stenomusen, 2002)
Lektor Christian Bech Sørensen, Århus Statsgymnasium, fortæller her om sine overvejelser og erfaringer i forbindelse med udarbejdelsen af et undervisningensforløb i elektricitet og magnetisme.